A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Подібнянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня у світі відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту щоб вшанувати пам'ять понад 6 млн євреїв, які загинули від нациського режиму у 1933-1945  роках в Європі та Україні. Напередодні цього дня для учнів 10 та 11 класів було проведено годину пам'яті "Метелики не живуть в гетто..." Здобувачі освіти поглибили свої знання про Голокост часів Другої світової війни на тереторії Східної Європи та України. Сучасна молодь має виховувати в собі повагу до інших народів та інтнрес до їх історичного минулого.

19:28 28.01.2024

День Соборності України

День Соборності України - даний захід є прикладом для виховання національної свідомості та почуття гідності у здобувачів освіти. "Урок мужності - як урок нашого сьогодення" - (класний керівник Гурова А.В. 6 клас), виховна година "Україна - соборна мати" (класний керівник Партицька Л. М. 2 клас), Година спілкування "День Соборності України - символ єднання українського народу." (класний керівник Білоусова С.Г. 1 клас), День Соборності України (класний керівник Єрмак Л.О. 3 клас)

19:15 28.01.2024

Інформаційний дайджест "Українські кіборги".

З метою вшанування пам'ять захисників Донецького аеропорту, 16 січня у Подібнянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів для учнів 7 класу було проведено інформаційний дайджест на тему "Українські кіборги".

23:24 18.01.2024

Різдвяний квест "У пошуках різдвяної зірки"

Український народ багатий на національні обряди та традиції. Першим та одним з найвеличніших свят зимового циклу є Різдво Христове. Яке Різдво без Української колядки та вертепу? Різдво Христове, це одне з найважливіших християнських свят в році, яке сповіщає про народження нашого Спасителя, Месію, який приніс людству розуміння любові. Традиційно в Україні Різдво є родинним святом, яке асоціюється з молитвою, кутею, колядою та вертепом. Вертеп та колядники споконвіку вважалися віщунами добра, щастя та миру.

12:29 27.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора